کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ادعای نتانیاهو خطاب به خانواده‌های اسرا: از پیروزی بر حماس کوتاه نمی‌آیم

ادعای نتانیاهو خطاب به خانواده‌های اسرا: از پیروزی بر حماس کوتاه نمی‌آیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی با نادیده گرفتن درخواست این خانواده‌ها برای آزادی فرزندان خود بار دیگر بر شعار خود درباره «پیروزی» بر حماس تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه اعلام کرد او در ابتدای سفرش به واشنگتن با نمایندگان خانواده‌های اسرای غزه دیدار کرد.

وی در این دیدار با اشاره به تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با جنبش حماس مدعی شد رژیم صهیونیستی به حماس به شدت فشار می‌آورد و به همین دلیل شرایط برای آزادی اسرای صهیونیستی در حال آماده شدن است.

نتانیاهو که روز چهارشنبه در کنگره آمریکا سخنرانی خواهد کرد، گفت: به هیچ وجه از «پیروزی بر حماس» کوتاه نخواهد آمد.

وی مدعی شد: «تصمیماتی که ما می‌گیریم، تصمیماتی سرنوشت ساز برای آینده اسرائیل و بنگاه صهیونیستی است. متأسفانه [آزادی اسرا]به یکباره انجام نخواهد شد. مراحلی وجود خواهد داشت. با این حال، من معتقدم که می‌توانیم معامله را پیش ببریم و اهرمی را داشته باشیم تا اسرا را آزاد کنیم».

اما نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی در این دیدار بر توافق تبادل اسرا تاکید کردند و ناکامی در این موضوع را شکست سنگینی برای رژیم صهیونیستی دانستند.

همچنین تعدادی از این خانواده‌ها از دیدار با نتانیاهو خودداری کردند و گفتند نمی‌خواهند دستاویزی برای اهداف سیاسی و شخصی نتانیاهو باشند.

نتانیاهو پیشتر در جلسه کابینه اعلام کرده بود: «دلیلی وجود ندارد که انقدر نگران باشید. درست است که اسرای ما در بند حماس در حال رنج کشیدن هستند، اما آنها در حال جان سپردن نیستند!».

در عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳، حماس و جهاد اسلامی در حمله به مواضع دشمن صهیونیستی علاوه بر وارد کردن ضربات دردناک، بیش از ۲۵۰ صهیونیست را اسیر کردند. گرچه در ماه‌های نخست جنگ با میانجیگری قطر و مصر بخشی از این اسرا مبادله شدند، اما اکنون بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست برای ۹ ماه است که در بند حماس بوده و بسیاری از آنها طی این مدت در حملات تل آویو جان خود را از دست داده اند. اکنون شکاف عمیقی پیرامون موضوع اسرا در سرزمین‌های اشغالی به وجود آمده است.

ارتش رژیم صهیونیستی آمار دقیقی از شمار اسرای صهیونیست باقی مانده در بند حماس ندارد. با این حال، برآورد می‌شود اکنون دستکم ۱۲۰ اسیر در بند حماس هستند که از این میان، دستکم ۴۲ تن جان خود را بر اثر حملات اسرائیل از دست داده اند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار